„A NATO és a patriarchátus” webes szeminárium 2021.03.07.-én vasárnap este 20:00 órakor

A Nemzetközi Nőnap alkalmából webes szemináriumot szervez a No to War, No to NATO Hálózat (www.no-to-nato.org),  a Nők Kanadai Hangja a Békéért, a Hawaii Békéért és Igazságért, valamint a Veteránok a Békéért 113-as Hawaii Alakulat, a Svédországi Nők a Békéért, a Finnországi Nők a Békéért, a Nők az Atomenergia Ellen és a Les Artistes pour la Paix.

Csatlakozzatok a NATO patriarchális militarizmusának, katonai kiadásainak és 2030-ra szóló tervének elutasítása érdekében. Ray Acheson a Women’s International League for Peace & Freedom (WILPF) leszerelési programjának, nevezetesen a Reahing Critical Will-nek igazgatója. Ray a NATO megfigyelőcsoportjának „A NATO reflexiós csoportjának patriarchális militarizmusa” című fejezetéről fog beszélni:

Ray Acheson beszédét követően öt előadót hallgatunk meg röviden: Kristine Karch (Németország), Ann Wright (Egyesült Államok), Rae Street (Egyesült Királyság), Ingela Mårtensson (Svédország) és Tamara Lorincz (Kanada).

Regisztráció: https://www.no-to-nato.org/2021/02/2021-03-07-zoom-webinar-11am-pt-2pm-et-8pm-cetnato-and-the-patriarchy-with-ray-acheson/

Az esemény Facebookon is elérhető lesz itt:

Kérjük, osszátok meg “NATO and the Patriarchy” eseményt a Facebookon: https://www.facebook.com/events/470286414009623

A magyar nők készítsenek egy kis táblát:  „Ne lőj fiam, mert én is ott leszek!” felirattal, amelyet felmutatnak, amikor csoportkép készül a webinárium során. A webes szemináriumon résztvevő férfiak tábláján „Nemet a NATO-ra”, illetve „Férfiak a NATO ellen” feliratot emelhetnének fel.

Magyar Társadalmi Fórum