Meghívó baloldali fesztiválra

M E G H Í V Ó
összbaloldali „Elég Volt!” fesztiválra
aug 6Pjav
2013. szeptember 7-én, szombaton, Budapesten, a Műcsarnok és a homokóra között az 56-osok terén 10h-től 23H-ig tartó összbaloldali fesztivált szervezünk „Népek Európája – Szociális Európát és Szociális Magyarországot” címmel. Szándékaink szerint a rendezvény alkalmat teremt a magyar baloldali szervezetek, csoportok és személyek összefogására és nyilvános közös megjelenésére. A rendezvényt anyagilag az Európai Balpárt támogatja és a Transform! Hálózat magyar tagozata szervezi.

A gazdag programkínálatból kiemelkednek a pódiumbeszélgetések, amelyeken többek között fellépnek: Tamás Gáspár Miklós, Hegyi Gyula, Szigeti Péter, Scheiring Gábor, Istvánffy András, Szöllősi Istvánné és Vajnai Attila. A pódiumbeszélgetések részletes programja itt:
http://www.magyardiplo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1255

A rendezvényen több párt is sátrat állít (MSZP, MMP2006, MSZDP, PM) és egész napos programokat szerveznek, így Szanyi Tibor és több szocialista politikus is részt vesz az eseményeken.

A program keretében felállítjuk Károly Mihály szobrát, aláírásokat gyűjtünk a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése, a küszöbön álló, Sziria elleni amerikai támadás megakadályozása érdekében. Tóth Imre Miklós, az Éhségmenet szervezője egy új kezdeményezéssel lép a nyilvánosság elé.

Antifasiszta szervezetek külön program keretében tartanak fórumot az esemény helyszínén.

A rendezvény részletes programja a következő weboldalon tekinthető meg:
http://www.magyardiplo.hu/archivum/68-kozeleti-programajanlo/1254-eleg

Sajtókapcsolati felelős: ATTAC Magyarország
Benyik Mátyás, elnök
Tel./Fax: 2827092
Mobil: +36 30 2524326
Skype: mbenyik
E-mail: benyikmatyas@gmail.com

Budapest, 2013. szeptember 3. .
Tisztelettel:

Benyik Mátyás
elnök

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.